Home vervolg

 

vesterswatersport

Vesters Watersport

Vesters Watersport is een bedrijf wat zich specialiseert in de verkoop en onderhoud van boten. Voor onder meer brandweer, politie en de reddingsbrigade. Het bedrijf is gevestigd in Scheveningen op honderd meter van de haven en het strand. Vesters heeft werknemers die zowel werken in de showroom als in de werkplaats. In de werkplaats worden vooral boten en buitenboordmotors gerepareerd. Verder worden er ook boten van het merk Ribcraft in elkaar gezet, dit is een type boot wat Vesters importeert naar Nederland.

Van oorsprong was er op de huidige locatie een motorfietsendealer gevestigd alwaar de huidige eigenaar van Vesters watersport in dienst was. In 1990 ontwikkelde de Jachthaven Scheveningen zich dusdanig dat er steeds meer behoefte ontstond naar een specialist op het buitenboordmotoren gebied. De heer Vesters heeft medio 1990 een specialistisch bedrijf op het gebied van buitenboordmotoren opgestart met een focus op onderhoud en verkoop van buitenboordmotoren. Gaandeweg werd er meer en meer aan het assortiment toegevoegd, boottrailers, fishfinders, scheepselektronica en diverse andere watersport artikelen.

In 2000 is het exclusieve importeer- en verkooprecht op de rubberboot van het merk RIBCRAFT verworven. Deze boten worden casco op bestelling volledig naar klantwens gebouwd, geimporteerd en afgebouwd door Vesters watersport. Diverse innoverende ontwikkelingen zijn de afgelopen jaren doorgevoerd. Dit veelal in nauwe samenwerking met diverse reddingsbrigades welke Vesters tot hun primaire klantenkring mag rekenen. Daarnaast levert Vesters ook veel Ribcraft boten aan brandweer & politie, douanewezen, zeil- en surf verenigingen en diverse soorten particuliere klanten.